Ads Top

Sikil Papat

:: KamiSastra ::
----------------------

Oleh Zen
Tulung Kabeh Bae Pada Meneng!
Meneng..... 
Meneng.....
Meneng.....

Panas Temen Hawane
Geni Nraka Uis Medek
Enyong Rika Garep Ngapa Jane
Aja Ngasi Ngenteni Deleg-Deleg

Pancen Uwis Dicathet Kabeh
Ala Bagus.... Pengeran Ora Garep Klalen
Apa Arep Dikandani Ngasi Ndobleh
Enyong Rika Mesti Kepaten

Sikil Papat
Ngasi Ndregil Apa-Apa Njepat
Tuk Siji...
Loro...
Telu...
Papat...
Lha Ko Ajeg Ora Ajeg
Kepriwe Sich?

Uwong Sikile Loro
Tikus Sikile Papat
Wedus Sikile Papat
Kebo Sikile Papat
Ya Bener

Lha Wong Kewan Sikil Papat Beee...... Pada Mentheleng
Aja Kesuh Ya

Adoh Banget Rasane 
Ora Tekan Rasane
Keduwuren Mikire
Sing Endhep-Endhep Bae

Sikil Papat
Loro Tambah Loro Papat
Lima Kurangi Siji Papat
Wolu Bagi Loro Papat
Papat Ping Siji Papat

Sikil Papat
Meja Kantor Sikile Papat
Meja Tamu Sikile Papat
Meja Kpk Sikile?
Embuh

Sikil Papat
Wong Urip Sikile Loro
Wong Mati, Digawa Sikil Papat
Apa Ya?
Bandosan

Uwis
Bandosane Uis Teka
Endi....
Endi...
Endi Bandosane
Kae Nang Kuburan
Hehe

No comments:

Powered by Blogger.